Στον θεομητορικό Ναό Ευαγγελιστρίας Φελλού ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με τη λειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου, Πρωτοπρ. Παναγιώτη Μανιδάκη, την ιεροψαλτική διακονία του Μουσικοδιδασκάλου κ. Αναστασίου Ναούμ και τη συμπροσευχητική παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρη, των Αντιδημάρχων Χώρας κ. Δημ. Γιαννίση και Γαυρίου κας Αθηνάς Κοζανίτου, των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Μακροταντάλου κ. Ανδρέας Τριδήμα και Φελλού κ. Βασιλ. Δάρα, Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου και πολλών πιστών, εντός και εκτός του Ναού.

Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στη πορεία του ανθρώπινου γένους από τη δημιουργία του μέχρι την υλοποίηση του Σχεδίου της Θείας Οικονομίας για τη σωτηρία του, που οδήγησε στην προσδοκία της ανάστασης των νεκρών, εξ αφορμής της οποίας σήμερα μνημονεύουμε τους κεκοιμημένους.
Προ τού πέρατος της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε μνημόσυνο ευσεβούς Ανδρίας, Επιτρόπου του Ιερού Ναού, η οποία, παρ’ ότι εχήρευσε σε νεαρή ηλικία, ανέθρεψε υποδειγματικά τα παιδιά της και κατέλιπε μνήμη γυναικός απλοϊκής μεν, αλλά γεμάτης θάρρος, ελπίδα, αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.