Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο, κατά την οποία έγινε αναφορά στο υψηλό ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων και την καθοριστική συνδρομή τους στην ασφάλεια της Πατρίδας μας.

Επισκέφθηκε το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησε την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την άριστη οργάνωση και την ανιδιοτελή προσφορά τους. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας, οι Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) κ. Έλενα Ράπτη και κ. Στράτος Σιμόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, μέλος της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19 και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και διαπίστωσε για ακόμη μια φορά την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος και την εξαιρετική ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στο πλαίσιο εξέλιξης της εκστρατείας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ», ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, από την έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού. Τη δράση παρακολούθησαν το προσωπικό και οι γονείς των εγγεγραμμένων παιδιών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Κω, Σάμο, Χίο, Ρόδο και Βόλο.

Στις επισκέψεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.