Στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Εφραίμ και Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Πάνω Δευτερά θα βρίσκονται για προσκύνημα τα Ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου από το Σάββατο (17/6) από τις 7:00 το πρωί μέχρι και την Δευτέρα (19/6) στις 20:30 το βράδυ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της σελίδας Άγιος Εφραίμ – Οι φίλοι του Αγίου:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 7:00 το πρωί μέχρι και την Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 20:30 το βράδυ, τα Ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ εκ Νέας Μάκρης, του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου που γιορτάζει την Δευτέρα 19 Ιουνίου, ο Ταξιάρχης μας και ο Ιερός θαυματουργός Σταυρός θα βρίσκονται για προσκύνημα στο Νέο σπίτι των Αγίων μας, στην Πάνω Δευτερα πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Η χαρά αυτή γίνεται μεγαλύτερη στα πρόσωπα των δωρητών, αυτών που πρόσφεραν τον οβολό τους, είτε από το περίσσευμα, είτε από το υστέρημα τους, για να κτιστεί αυτός ο νέος ναός καί τά ονόματα τους, θα μνημονεύονται για πάντα ως κτίτορες του ναού.

Για να μπορέσει να γίνει ακόμη πιο λειτουργικός ο ναός χρειάζεται ακόμη εξοπλισμός του με ειδικά Ιερά σκεύη, Αγιογραφίες και διάφορα άλλα έτσι ώστε να αποτελέσει ένα πνευματικό καταφύγιο για τον καθένα που το έχει ανάγκη. Είναι μία ιδιαίτερη ευλογία στον κάθε ένα που επιθυμεί να συνεισφέρει γενικότερα στο Παρεκκλησιο αφού η χαρά της προσφοράς και η δωρεά θα θεωρηθεί ως συμβολή στην ανέγερση του νέου αυτού ναού του Θεού.

Τα ονόματα ΟΛΩΝ των Δωρητών θα αναγραφούν σε ειδικό Δίπτυχο και θα μνημονεύονται σε όλες τίς παρακλήσεις και τις Θείες Λειτουργίες που θά τελούνται στο παρεκκλήσιο.

Ταυτόχρονα ο Ιερός αυτός σκοπός γίνεται διπλός αφού μέρος από τα έσοδα θα δοθούν για την αγορά μικρού εξοπλισμού για τις ανάγκες συγκεκριμένης πτέρυγας του Μακαρίου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κάτι που είχαμε τάξει σε αυτούς τους ήρωες, σε αυτούς τους μικρούς μαχητές που ήρθαν σε αυτή την ζωή για να διδάξουν εμάς τους “μεγαλύτερους”.

Το χαμόγελο τους και μόνο θα χαρίσει ζωή και ικανοποίηση στον καθένα μας!!

Γι’αυτό το διπλό σκοπό και κυρίως για αυτούς τους μικρούς ήρωες, θα ζητήσω από ΟΛΟΥΣ τους φίλους από Κύπρο – Ελλάδα και εξωτερικό, τους πραγματικούς φίλους των Αγίων μας να αφιερώσουμε ένα δευτερόλεπτο από την ζωή μας για μια κοινοποίηση έτσι ώστε η ευλογία και η ευκαιρία στο να αποτελέσει ο καθένας από εμάς κτιτορας του Παρεκκλησίου να γίνει πραγματικότητα όπως επίσης και η ευκαιρία να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε αυτούς τους μάγκες που πραγματικά ήρθαν σε αυτή τη ζωή για να διδάξουν όλους εμάς!

Το μέγεθος του χρηματικου ποσου που θα προσφέρει ο καθένας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΣΗΜΑΣΊΑ παρά μόνο η πράξη και η κίνηση. Ακόμη και το 1ευρω συμβολής σε κάνει και πάλι κτιτορα μιας και βάζεις το λιθαράκι σου για αυτό το Παρεκκλήσιο και τους Αγίους μας και ταυτόχρονα προσφέρεις χαρά σε αυτά τα μικρά παιδιά.

Αφήνω τώρα τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου όπου υπάγεται κιόλας το Παρεκκλήσιο των Αγίων Εφραίμ & Ιούδα του Θαδδαιου και προσεύχομαι οι Άγιοι να βοηθήσουν έτσι ώστε αυτό το μήνυμα να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε και ότι ο ένας βοηθάει τον άλλο. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει ΠΟΤΕ!!!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και το Σάββατο 17 Ιουνίου όλη η Κύπρος είναι καλεσμένη και ευπρόσδεκτοι στην πρώτη μας λειτουργία μέχρι και την Δευτέρα 19 Ιουνίου 20:30 το βραδυ στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ & Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου. Οι Άγιοι μας θα είναι εκει..Να είστε σίγουροι για αυτό!

Αδέλφια μας από Ελλάδα και εξωτερικό πάντα δίπλα σας και εννοείται κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ να νιώσετε ότι βρίσκεστε ανάμεσα μας. Εκεί κοντά στους Αγίους μας!! Δεν σας ξεχνάμε ποτέ!!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.