Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος, και Αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Νομού Ηλείας.

Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Εξοχ. κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι Εντιμ. Δήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, Πύργου κ. Ευστάθιος Καννής, και Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λέντζας, καθώς και ο Εντιμ. Πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Τσαμίχας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου μαζί με συνεργάτες τους.

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών (ΠΙΠΜ), συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τους Δήμους του Ν. Ηλείας και άλλους φορείς, στο πλαίσιο κοινών εκπαιδευτικών και περιβαλλοντικών προγραμμάτων και πολιτιστικών δράσεων.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτατος είχε σύντομη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Υφυπουργό, τον οποίο συνεχάρη για την πρόσφατη ανάληψη των πολυεύθυνων καθηκόντων που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.