Στον καθεδρικό ναό της Αναστάσεως στο Αργυρόκαστρο, ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Ναθαναήλ, κληρικοί και πιστοί υποδέχθηκαν πρόσφατα την εικόνα της Παναγίας της Αργυροκαστρίτισσας.
Πρόκειται για εικόνα με το τοπικό προσωνύμιο της Παναγίας, που έχει σχέση με την περιοχή του Αργυροκάστρου και φυλάσσονταν τα δύσκολα χρόνια της αθεΐας στην Αλβανία.
Ο Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο οποίος αναπτύσσει έντονη ποιμαντική και πνευματική δραστηριότητα, ανέφερε ότι “είναι μια ιδιαίτερη ευλογία για τη Μητρόπολη μας και για όλους τους πιστούς που ζητάνε τη μεσιτεία και την προστασία της. H Παναγία η Αργυροκαστρίτισσα να σκεπάζει με τη χάρη της και την όμορφη πόλη μας, τις οικογένειες και όλο τον λαό, οδηγώντας μας πάντα προς τον Υιό της, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό”.





































