ΕΝΟΡΙA ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00 το πρωί, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως.
Το ιερό λείψανο έρχεται στον Πειραιά, από την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκτίστου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Το ιερό λείψανο θα κομίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, μαζί με ιερομονάχους από το Μοναστήρι του Τρικόρφου, όπου φυλάσσεται το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά.

Το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού θα παραμείνει στον Ιερό Ναό για προσκύνημα, ευλογία και αγιασμό των πιστών μέχρι και τις 13 Ιουνίου, όπου ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από το πρωί έως το βράδυ.

panosgoris
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.