Ο Μιχαήλ Μισούστιν θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση μαζί με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη .

Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο μαξίμου, ο κ. Mishustin θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Με τα ως τώρα δεδομένα, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση του ’21, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης.

Υψηλόβαθμη αναμένεται και η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην παρέλαση, ωστόσο ακόμη δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την διοίκηση του Τζο Μπάιντεν.

Το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα δώσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Άντρη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.