Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προχώρησαν στην «Αίθουσα Θρόνου» στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο π. Ιάκωβος Αθανασίου Πρωτοσύγκελλος και ο π. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση του Πρωθυπουργό με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης από τον Παναγιώτατο, και στη συνέχεια προχώρησαν στην «Αίθουσα Θρόνου» χαιρετόντας ο Πρωθυπουργός όλους τους ιερείς και τους υπαλλήλους που εργάζονται στην Μητρόπολη.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι: Σταυρος Καλαφατης, Γ.γ. Κ.Ο. της ΝΔ, οι υφυπουργοί μεταφορών και υποδομών Νικος Ταχιάος, Χριστίνα Αλεξόπουλου, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο βουλευτής Φανής Παπάς και η βουλευτής επικρατείας Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο διευθυντής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκης Μιχάλης Μπεκίρης και ο συντονιστής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρωθυπουργός επεσήμανε το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της εκκλησίας που συμβάλει στον περιορισμό της φτώχειας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.