Την μεσημβρίαν του Σαββάτου, 17ης Αυγούστου, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Παισίου, Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Αυτού Γραφείου, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις Γενεύην.

Την Τρίτην, 20ην ιδίου, ο Παναγιώτατος, ανταποκριθείς προφρόνως εις σχετικήν πρόσκλησιν του Ελλογ. Δρος William F. Vendley, Γεν. Γραμματέως του Διαθρησκευτικού Διεθνούς Οργανισμού «Religions for Peace» (RfP), θα τιμήση διά της υψηλής Αυτού παρουσίας και διά καταλλήλου ομιλίας την εναρκτήριον τελετήν της εν Lindau Γερμανίας συγκληθησομένης κατ’ αυτάς 10ης Γενικής Συνελεύσεως αυτού, επί του θέματος «Caring for our Common Future – Advancing Shared Well-being», καθ’ ην θα παραστή και θα ομιλήση και ο Εξοχ. Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Frank-Walter Steinmeir, ως επίσης και θρησκευτικοί ηγέται και εκπρόσωποι Κυβερνήσεων και Διεθνών Οργανισμών, συνολικώς περί τα 900 πρόσωπα.

Κατά την βραχείαν παραμονήν Του εν Γερμανία, ο Παναγιώτατος θα συνοδεύηται υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και Ελβετίας κ. Μαξίμου.

Ο Παναγιώτατος, προεπέμφθη υπό του Επιτρόπου Αυτού Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου και του Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιακόνου κ. Θεοδώρου, και θα επιστρέψη, συν Θεώ, εις την Πόλιν την Τετάρτην, 21ην τ.μ..

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.