ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Ο σεισμός των 4,1 Ρίχτερ δεν είχε το ίδιο επίκεντρο με τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ που είχε προηγηθεί, ωστόσο προήλθε από το ίδιο ρήγμα.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ : Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:44, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου και της Καρπάθου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 82 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 12,4 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός των 4,1 Ρίχτερ δεν είχε το ίδιο επίκεντρο με τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ που είχε προηγηθεί, ωστόσο προήλθε από το ίδιο ρήγμα.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Εάν οδηγείτε, σταματήστε στην άκρη του δρόμου. Αποφύγετε τις διασταυρώσεις, τις γραμμές μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος και άλλες πηγές κινδύνου. Παραμείνετε μέσα στο όχημα μέχρι να σταματήσει η δόνηση.

Εάν βρίσκεστε σε μεγάλα καταστήματα με πολύ κόσμο ή σε δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού, μη σπεύσετε προς τις εξόδους. Απομακρυνθείτε από ράφια με αντικείμενα που μπορούν να πέσουν.

Εάν βρίσκεστε σε αναπηρική καρέκλα, μην προσπαθήσετε να σηκωθείτε. Μετακινηθείτε σε σημείο που μπορείτε να προφυλαχθείτε εφόσον αυτό είναι δυνατό, ασφαλίστε τους τροχούς και προστατέψετε το κεφάλι με τα χέρια σας.

Εάν βρίσκεστε στην κουζίνα, φύγετε μακριά από το ψυγείο, το φούρνο και τα ντουλάπια που βρίσκονται ψηλά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.