Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς λόγω της ρωγμής του δρόμου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καταρρεύσεις.

Σεισμός στη Κρήτη: Άνοιξε στα δυο ο καινούργιος δρόμος Αρκαλοχωρίου – Βιάννου
Η ρωγμή διατρέχει κάθετα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καταρρεύσεις

Μια κάθετη βαθιά ρωγμή έχει παρουσιάσει ο καινούργιος δρόμος Αρκαλοχωρίου – Βιάννου στο οδόστρωμα. Η ρωγμή διατρέχει κάθετα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ μοιάζει σαν να συνεχίζεται και έξω από αυτά, προς μη ασφαλτοστρωμένα τμήματα και στα χωράφια.

Ο χρήστης του Facebook Γ. Ξωχάκης, που ανάρτησε στο Facebook πριν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», σχετικό βίντεο, υποστηρίζοντας ότι η ρωγμή έχει παρουσιαστεί εξαιτίας των σεισμών στο Αρκαλοχώρι.

Ενδεχομένως η αρχή να έγινε με τα 6 ρίχτερ της 27ης Σεπτεμβρίου και το φαινόμενο συνεχίστηκε με την ακολουθία των σεισμών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς λόγω της ρωγμής του δρόμου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καταρρεύσεις.

Απαιτείται άμεση ενημέρωση από την Περιφέρεια Κρήτης και αυτοψίες ειδικών.

Το βίντεο του χρήστη συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα: «Ο δρόμος από Αρκαλοχώρι προς Βιάννο. Έχει “κόψει” και μπαίνουν νερά. Είναι θέμα χρόνου να ανοίξει στα δύο… Ας το δουν οι αρμόδιες υπηρεσίες γιατί θα έχουμε ατύχημα».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.