ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Γυναίκα ομολόγησε σήμερα συγκλονιστικό θαύμα στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας όπου ήρθε και προσκύνησε.

Όπως μας πληροφορεί ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας Αττικής, το παρακάτω ζευγάρι ήταν άτεκνοι, ήρθαν σήμερα στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας όπου προσευχήθηκαν και απέκτησαν δίδυμα.

Συγκεκριμένα η κοπέλα αναφέρει:

Προσευχόμουν στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο να κάνω παιδάκι και μου έκανε το δώρο και τώρα είμαι έγκυος. Έχω δίδυμα , ο Άγιος να βοηθάει όλον τον κόσμο και να μας απαλλάξει από τον κορονοιό.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-5)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.