Κόσμος, γιορτινά χρώματα, φώτα, παρελάσεις, τραγούδια και θεάματα δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εισαγωγή για την περίοδο εορτασμών των Χριστουγέννων, σε ρεπορτάζ στις Τομές στα Γεγονότα.

Η Κύπρος και επίσημα στην «καρδιά» των Χριστουγεννιάτικων εορτών και της γιορτινής ατμόσφαιρας. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το απόγευμα του Σαββάτου 2/12, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Λευκωσίας εδώ στην πλατεία Ελευθερίας με το κέντρο της πρωτεύουσας να «χορεύει» σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με γνώμονα τη μαγεία και την παράδοση.

Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εμπλούτισε το όλο γεγονός το οποίο ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Μακαρίου και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας.

Επιπλέον, οργανώθηκε παρέλαση με τον Άγιο Βασίλη σε μοτοσυκλέτα και μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών μαζί με τη Φιλαρμονική του Παγκυπρίου Γυμνασίου, την μπάντα του Συστήματος Προσκόπων Γερίου, καθώς και ξυλοπόδαρους και μασκότ.

Η εκδήλωση συμπεριέλαβε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από καλλιτέχνες και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας, το Παγκύπριο Ωδείο και τη Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της εύθυμης και εντυπωσιακής εορτής δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα, τα γέλια και οι χαρές λίγο πριν την άφιξη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, ο Δήμος Λευκωσίας ετοίμασε ένα σύγχρονο χριστουγεννιάτικο χωριό στα γραφικά δρομάκια της Λαϊκής Γειτονιάς στη Λευκωσία, με μικρά καταστήματα που θα προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις, με θεάματα και μουσική στο πνεύμα των εορτών. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει κάθε Παρασκευή βράδυ στο μπαρ του χωριού, εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και γνήσια Κυπριακά πιάτα και ροφήματα.

Η σειρά εκδηλώσεων της Λαϊκής Γειτονιάς θα διαρκέσει πενήντα ημέρες, μέχρι και τις δεκατέσσερις Ιανουαρίου και απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, όπως ξεκαθαρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.