Μητρόπολη Καστοριάς

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και με πολικές θερμοκρασίες επικρατούσες στην ακριτική Καστοριά τελέσθηκαν οι Μεγάλες Βασιλικές και Δεσποτικές Ώρες των Χριστουγέννων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην Ιερά Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ναού και του Διακόνου π. Ιακώβου.

Αμέσως μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, όπως κάθε χρόνο, τοποθετήθηκε απέναντι από τον Δεσποτικό Θρόνο η Παναγία των Προφητών το Κήρυγμα, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ντολτσό και θα κοσμίσει τον σολέα του Καθεδρικού Ναού, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιερού Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα!

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα οι Ώρες των Χριστουγέννων στην παγωμένη Καστοριά

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.