Άγιο Όρος
Το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης φαίνεται πως προσελκύει η εμφάνιση Μοναχού στο Άγιο Όρος όπως είχε αποκαλύψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Στις 15 Ιανουαρίου το Ιταλικό κανάλι RAI σε μικρό αφιέρωμα που έιχε στο Άγιο Όρος αναφέρθηκε και έδειξε εικόνες από το συγκλονιστικό θαύμα στο Άγιο Όρος, την εικόνα με την εμφάνιση του Μοναχού στη θάλασσα του Αγίου Όρους, όπως μας πληροφορούν Έλληνες αναγνώστες από την Ιταλία.

Το ρεπορτάζ και τη φωτογραφία είχε τραβήξει ο συντάκτης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στο Άγιο Όρος κος Νίκος Τσαντίρης.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της 11ης Σεπτέμβρη 2017:

΄΄Γράφει συγκλονισμένος ο Νίκος Τσαντίρης:

«Δεν είναι μοντάζ ούτε έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία. Τραβήχτηκε σε μια ακτή του Αγίου Όρους και αυτό που τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου ήτανε τα πολλά ψάρια που φαίνονται…

Όμως προσέξτε δεξιά την μεγάλη μαύρη φιγούρα ενός ιερέα που φαίνεται καθισμένος στο βυθό, ξεχωρίζει το καλυμμαύχι του, η γενειάδα του».

«Ο Θεός εις την βοήθειάν μου πρόσχες, Κύριε, εις το βοηθήσαι μοι σπεύσον. Αισχυνθήτωσαν και εντραπήτωσαν οι ζητούντες την ψυχήν μου. Αποστραφήτωσαν εις τα οπίσω, και καταισχυνθήτωσαν οι βουλόμενοί μοι κακά. Αποστραφήτωσαν παραυτίκα αισχυνόμενοι, οι λέγοντές μοι: Εύγε, εύγε.

Αγαλλιάσθωσαν και ευφρανθήτωσαν επί Σοί, πάντες οι ζητούντες σε, ο Θεός. Και λεγέτωσαν δια παντός. Μεγαλυνθήτω ο Κύριος, οι αγαπώντες το σωτήριόν Σου. Εγώ δε πτωχός ειμί και πένης, ο Θεός, βοήθησόν μοι. Βοηθός μου, και ρύστης μου ει Συ, κύριε, μη χρονίσης.»

Τέτοια θαυμαστά γεγονότα αποδεικνύουν την δύναμη της αληθινής Πίστης και προκαλούν δέος σε όλο το κόσμο.

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/agio-oros-ektakto-emfanisi-monachou-sti-thalassa-sygklonistikes-ikones/

Σε διεθνή ΜΜΕ η εμφάνιση Μοναχού στο Άγιο Όρος

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.