Σήμερα Τρίτη μετά το πέρας του επετειακού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα απονεμηθούν τα αριστεία-βραβεία- οι έπαινοι προσωπικής βελτίωσης και οι ειδικοί έπαινοι στους/στις μαθητές/τριες του σχολικού έτους 2019-20, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Ο/Η Διευθυντής/ντρια της σχολικής μονάδας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών, θα μεριμνήσει για τον καθορισμό του τρόπου απονομής των εν λόγω τιμητικών διακρίσεων στους αποφοίτους του σχολικού έτους 2019-20, ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid – 19.

Το περασμένο σχολικό έτος της πανδημίας, ο αριθμός των αριστούχων μαθητών στα Γυμνάσια και Λύκεια αυξήθηκε κατά 45.300 , αγγίζοντας τις 227.100 (σε σύνολο μαθητών 680.000) από 181.790 που ήταν πρόπερσι.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.