Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι στην Ενορία μας ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων θα τελεσθεί κανονικά το Ιερό Σαρανταλείτουργο, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία πιστών .

Από την Κυριακή 15η Νοεμβρίου μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων θα τελείται καθημερινά Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί της ενορίας μας που θέλουν να συμμετάσχουν στο Ιερό Σαρανταλείτουργο, να πάρουν Δίπτυχα (υπάρχουν έξω από την είσοδο του Ιερού μας ναού ) για την μνημόνευση των ονομάτων Ζώντων και Κεκοιμημένων και να τα φέρουν συμπληρωμένα μέχρι και το Σάββατο 14-11 το απόγευμα .

Κατά την διάρκεια του ιερού σαρανταλείτουργου μπορείτε να φέρετε τα Δώρα για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας (λάδι ,κρασί και πρόσφορο είναι αρκετά)κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους ιερείς του ναού .

Καθημερινά θα τελείται η Θεία Λειτουργία από 7:30-9:00 και τις Κυριακές από 7:30 -10:00 .
Καθημερινά κάθε απόγευμα στις 5:00 θα τελείται ο εσπερινός και η παράκληση του Αγίου Χαραλάμπους του Θαυματουργού ο οποίος είναι προστάτης των λοιμωδών νόσων.(Όσοι θέλετε μπορείτε και μέσω της σελίδας να γράφετε τα ονόματά σας για να τα μνημονεύουμε καθημερινά) .
Θα μπορείτε να ακούτε live τις Ακολουθίες πατώντας το link http://in.icss.com.gr:8000/stream_014 ή μέσω της ιστοσελίδας της Μητροπόλεως, πατώντας το εικονίδιο του Ναού μας.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Είναι σήμερα, αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να στραφούμε προς τον Κύριο, να παρακαλέσουμε για την ταχεία λήξη της δοκιμασίας αυτής και να παραμείνουμε ενωμένοι μαζί Του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ηλίας Μπενέτος

Πολύ καλό θέλω να το κάνουν αυτό όλοι οι άνθρωποι