ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Εν αναμονή του παπά – βενζίνα Μετά τον παπαβιτριόλη στην Ιερά Σύνοδο έχουμε τώρα και τον παπαβενζίνα σε ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.

Μετά το φτηνό σόου του με την κατάποση βενζίνης και την δίμηνη αναρρωτική άδεια είναι έτοιμος να επιστρέψει στο μαγαζί -ναό του για να ετοιμάσει τα επόμενα μπαζάρ και μαφιόζικους τρόπους προσέγγισης του παγκαριού.

Μετά τις ψυχολογικές συνεδρίες θα χει λογικά ξεπεράσει την ερωτική του απογοήτευση και οπλισμένος με θάρρος θα δει την φάση με το πρίσμα του Απόστολου Γκλέτσου και το ψάρι που πρέπει να τηγανίσουμε κι από τις δύο μεριές.

Οι κάτοικοι του νησιού βέβαια ανυπομονούν αν επιστρέψει μέρος των χρημάτων τα οποία καταχράστηκε και αν θα είναι πιο σοβαρός όταν συναντά ένστολους.

Εμείς πάντως τον συμβουλεύουμε να συνεχίσει το θεατρικό του απλά λίγες λεπτομέρειες να εμπλουτίσει.

Ο κόσμος διψάει για ανόητους και νούμερα του τσίρκου. Μόνο μην κάνει το λάθος και αρχίσει να παραβιάζει ντεπόζιτα αυτοκινήτων γιατί τότε θα βρεθεί κανένας θερμόαιμος και θα τον σοδομίσει βάρβαρα.

Τέλος, ο δεσπότης του ας τον χαίρεται. Τέτοιοι θεατρίνοι του αξίζουν να χει στην δούλεψή του.

Θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες …… καθώς καλόν είναι να γνωρίζουν όλοι τι κουμάσι είναι αυτός και οι πέριξ και το Οικουμενικό Πατριαρχείο κωφεύει ….

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.