Ο ιδιοκτήτης του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού Notos News Τσαμπίκος Δέμελος είναι ένα από τα τέσσερα άτομα που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου στη Ρόδο, για την περιφορά του Επιταφίου που έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή από το Μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ανέβασε βίντεο από την περιφορά του Επιταφίου στον προσωπικό λογαριασμό του στο διαδίκτυο, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και την άποψη αυτού ο οποίος του το έστειλε. Οι υπόλοιποι τρεις φέρονται ότι κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στην περιφορά, η οποία στον Αρχάγγελο γίνεται κάθε χρόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως αναφέρει η “Δημοκρατική”, δεν υπήρχε εκείνη την ώρα αστυνομική δύναμη για να την εμποδίσει. Ωστόσο, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι αγνόησαν τις οδηγίες της κυβέρνησης και της Εκκλησίας, ενώ επιπλέον αντιμετωπίζουν και πρόστιμο για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

«Το Notos News όφειλε ως μέσο ενημέρωσης, να αναρτήσει το βίντεο και να καλύψει το γεγονός. Τα σχετικά βίντεο μας εστάλησαν και οφείλαμε να τα αναρτήσουμε, αφού τα γεγονότα έλαβαν χώρα στην Ρόδο. Σε καμία περίπτωση τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι, δεν είναι κατά των μέτρων που έχει αποφασίσει και εφαρμόζει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορονοϊού. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και συμμετέχουμε ενεργά σαν μέσο αλλά και σαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει την ατομική του ευθύνη…», δήλωσε ο Τσαμπίκος Δέμελος για τα βίντεο που αναρτήθηκαν από την περιφορά του Επιταφίου στον Αρχάγγελο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.