ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Φωτογραφικά Στιγμιότυπα. Ποιμαντική διακονία του πατρός Αθανασίου Μισσού, Μεγάλη Τρίτη 23-4-2019 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου.

Μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων όλοι οι Φιλοξενούμενοι του Κρατικού Ιδρύματος. Αισθήματα ανάμεικτα, με δύναμη ψυχής, τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό και η Διοίκηση του Ιδρύματος, καταβάλοντας υπέρ άνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί αυτό το ετοιμόροπο κτίριο και να διατηρηθεί καθαρό και κυρίως αυτές οι φιλοξενούμενες ψυχές από τα νησιά μας, Ρόδο, Σύμη κλπ. και απ΄όλη την Ελλάδα, τυγχάνουν της περιποίησης και την φροντίδα από προσωπικό λιγοστό αλλά ικανό με ζήλο …… ας στατήσουμε εδώ……

Μετά από την καθοδήγηση της Κοινωνικής Λειτουργού, οι 60 Φιλοξενούμενοι ήθελαν κάλτσες και τους παρέδωσε ο π. Αθανάσιος 140 ζεύγη, κέϊκ με δική του πρόνοια κ.α. Όμως είναι ένας ο π. Αθανάσιος και οι ανάγκες πολλές.

Δεν είναι σωστό να λέμε τι δίνουμε ή τι κάνουμε φανερά, αλλά η προσπάθεια στήριξης πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους ιδιώτες και φορείς. Ευχαριστίες στους ανθρώπους που πλαισίωναν τον π. Αθανάσιο, κ. Ουρανία Καλογήρου, κ. Κική Ατματζίδη, κ. Ιώννη Τσακίρη, κ. Εμμανουήλ Θεοδοσίου.

Φωτο ρεπορτάζ κ.Γεώργιος Ψειρής

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.