Μέσα στην χαρμόσυνη περίοδο της Του Χριστού Γεννήσεως εορτάζεται και προβάλεται από την Αγία μας Εκκλησία, η μνήμη του Αγίου Οσιομάρτυρος Γεδεών, προστάτου και πολιούχου της πόλεως του Τυρνάβου.

Η πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεδεών, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, παρουσία μόνο του Δημάρχου της πόλεως κ. Ιωάννου Κόκκουρα.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχήθηκε η Χάρις και η ευλογία του Γεννηθέντος Κυρίου δια πρεσβειών του Αγίου Γεδεών να μας καθοδηγούν στη ζωή μας, να μας προστατεύουν από ορατούς και αοράτους εχθρούς και κινδύνους, χαρίζοντας την υγεία της ψυχής και του σώματος μας, ενώ απευθυνόμενος στους ακροατές του ραδιοφωνικού μας σταθμού, τους ευχήθηκε του χρόνου να μας αξιώσει ο Άγιος να είμαστε και σωματικά μαζί του μέσα στην ενότητα της πίστεως και την κοινωνία του Αγίου Πνεύματος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, εποχούμενος, διέσχισε όλη την πόλη του Τυρνάβου, κρατώντας στα χέρια του την Αγία Κάρα του Αγίου Γεδεών και ευλόγησε όλους τους πιστούς της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.