Πρωτοχρονιά έρχεται και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE προσφέρει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο που καθήλωσε χιλιάδες αναγνώστες στην Ελλάδα και βραβεύτηκε ως ένα από τα best seller της χρονιάς, ΄΄Θύμα της Εποχής ο Άνθρωπος΄΄ του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μ. ΣΙΔΕΡΗ προσφέρουν σε τρεις αναγνώστες της εφημερίδα το βιβλίο ΄΄Θύμα της Εποχής ο Άνθρωπος΄΄ του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το βιβλίο-ωδή στον κατατρεγμένο κυνηγημένο άνθρωπο, από όπου και αν έρχεται, δίνει ‘γροθιά’ ανθρωπιάς στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος αφαιρώντας τις παρωπίδες και το δογματισμό.

Βάζει ένα ελάχιστο λιθαράκι στον πόλεμο κατά του απάνθρωπου δουλεμπορίου ‘ψυχών’ που στερεί την ανθρωπιά από το σύγχρονο άνθρωπο.
Με μια σκληρή, αληθινή ματιά χωρίς ωραιοποιημένες καταστάσεις το βιβλίο μας απογυμνώνει το είναι μας αλλά και τα αντισώματά μας μπροστά σε αυτό που έρχεται.

Τα αντισώματα και την κριτική σκέψη τα έχουμε σήμερα ανάγκη.
Ίσως περισσότερο από ποτέ.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE που λήγει την Πρωτοχρονιά (1 Ιανουαρίου 2019) οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές, στείλτε mail στο [email protected] και γράψτε ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, το όνομα και τη διεύθυνσής σας.

Καλή Χρονιά σε όλους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.