ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή για τις αιτήσεις στο επίδομα θέρμανσης 2019 και οι δικαιούχοι δύνανται να πραγματοποιούν εγγραφές ενώ το ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι είναι αυξημένο όπως επίσης αυξημένη είναι και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Αυτό σημαίνει ότι οι ποσότητες που θα προμηθευτούν θα είναι στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος.

Ξεκινούν σε λίγη ώρα οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης 2019 και οι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα πάρουν το ποσό που δικαιούνται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ όσοι υποβάλλουν αίτηση από τις 16 Ιανουαρίου και μετά το επίδομα θέρμασνης θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους στα τέλη Ιουνίου 2019.

Για την είσοδο στο επίδομα θέρμανσης 2019 οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών συνδέονται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Για το επίδομα θέρμανσης οι χρήστες που δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης Taxisnet, θα ταυτοποιούνται εναλλακτικά δίνοντας ΑΦΜ και αριθμό ειδοποίησης κάποιου εκκαθαριστικού/πράξης προσδιορισμού φόρου δήλωσης φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων των τελευταίων πέντε ετών.

Εφόσον οι δικαιούχοι δεν θυμούνται ους κωδικούς πρόσβασης και τυχαίνει το όνομα χρήστη (username) να ταυτίζεται με τον ΑΦΜ σας, τότε δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης.

Να σημειωθεί εδώ ότι για το επίδομα θέρμανσης σε μια πολυκατοικία είναι σημαντικό να δηλωθούν τα χιλιοστά συμμετοχής σε δαπάνες θέρμανσης για όλα τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας για να δημιουργηθεί η συνολική εικόνα της (ανοικτά – κλειστά – τα οποία ανήκουν σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.