Ένας 45χρονος λογιστής από τη Χερσόνησο είναι το πρώτο κρούσμα στην Κρήτη. Είχε ταξιδέψει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ως συνοδός σε σχολική εκδρομή. Στην επιστροφή του παρουσίασε δέκατα και πήγε στο νοσοκομείο. Εξετάστηκε από τους γιατρούς και επειδή τα συμπτώματα που παρουσίασε κρίθηκαν ύποπτα, έγινε άμεση δειγματοληψία.

Οι γιατροί του συνέστησαν κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί του για να του ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ για κορωνοϊό.

Την πρώτη φορά που του τηλεφώνησαν του ανακοίνωσαν από λάθος ότι το δείγμα του ήταν αρνητικό στον Covid-19, καθώς είχε μπερδευτεί με το δείγμα άλλου ασθενούς. Λίγη ώρα αργότερα του ξανατηλεφώνησαν για να του επιβεβαιώσουν ότι τελικά ήταν θετικός στον κορωνοϊό και να παραμείνει στο σπίτι.

Το πρωί δόθηκε εντολή για εκκένωση του κτιρίου της ΔΟΥ που μέχρι χθες εργαζόταν κανονικά, καθώς φαίνεται να είχε έρθει σε επαφή με φοροτεχνικό.

Στην εκδρομή συμμετείχε και μια υπάλληλος του δήμου Χερσονήσου. Ήδη ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τον 45χρονο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.