Κωδικός 6: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Κωδικός 1: Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

Κωδικός 2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα, όπως είναι το συνεργείο, ή σε σημείο προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
Κωδικός 3: Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Κωδικός 4: Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανήλικων μαθητών από/προς το σχολείο.
Κωδικός 5: Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Οι έξι κωδικοί για SMS στο 13033 εξυπηρετούν ένα φάσμα μετακινήσεων που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κατά την διάρκεια του ολικού lockdown. Ποιους κωδικούς στέλνουμε για μετάβαση σε τράπεζα, δημόσια υπηρεσία και φαρμακείο.

Οι μετακινήσεις μας εν μέσω του ολικού lockdown πρέπει να συνοδεύονται από το απαραίτητο μήνυμα στο 13033 ανάλογα με το είδος της μετακίνησης. Συγκεκριμένα, η μετάβαση σε τράπεζα και ΑΤΜ για ανάληψη χρημάτων γίνεται με αποστολή μηνύματος στον κωδικό 3, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.