Δύο θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη γιατρών και δημοσιογράφων σε τέσσερις φορείς του Δημοσίου
Μέχρι αύριο Παρασκευή, 3 Ιουνίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, έχουν προθεσμία οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ για να λάβουν μέρος στον νέο διαγωνισμό που τρέχει για γιατρούς και δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 1Ε/2022 του ΑΣΕΠ, αφορά στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και συγκεκριμένα, την πρόσληψη γιατρών και αποφοίτων του κλάδου επικοινωνίας, σε τέσσερις φορείς του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 1Ε/2022 του ΑΣΕΠ αφορά τις εξής προσλήψεις:

-Δύο θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,

-Μία θέση Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης),

-Μία θέση Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,

-Δύο θέσεις Ελεγκτή Ιατρού με θητεία 3 ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Οι θέσεις απευθύνονται σε Πτυχιούχους με εξειδίκευση στον τομέα της Επικοινωνίας καθώς και Ελεγκτές Ιατρούς, ειδικότητας παθολόγου ή γενικής Ιατρικής.

Βρείτε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.