ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ 2019: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ για το 2019 και μέχρι πότε γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Σύμφωνα με την τοποθέτηση του αρμόδιου υφυπουργού για τον διαγωνισμό, ο οποίος θα βασιστεί στο πλαίσιο της προκήρυξης που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η τ. υπουργός, κυρία Ξενογιαννακοπούλου, σημειώστε:

Στον διαγωνισμό θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα
Όσον αφορά στην μοριοδότηση της προϋπηρεσίας, πρόθεση είναι να υπάρξει ένα ελαφρύ bonus για όσους έχουν κάνει συμβάσεις στα ΚΕΠ, κατά το παρελθόν.

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Το ύψος της προσαύξησης αυτής δεν αποκλείεται να κυμαίνεται σε μόρια όσα αποδίδει η κατοχή μεταπτυχιακού. Εκτιμάται ότι δεν θα υπερβαίνει τα 200-250 μόρια

Στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα αναμένεται να είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ, σε βασικό επίπεδο

Όσοι διαθέτουν γνώση ξένων γλωσσών, μεταπτυχιακά, δεύτερο τίτλο σπουδών κτλ, θα μοριοδοτηθούν με βάση τα κριτήρια των προκηρύξεων «Κ» του ΑΣΕΠ, που ισχύουν για κάθε κατηγορία

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Όσοι επιλεγούν θα έχουν ολιγόμηνη εκπαίδευση, προκειμένου να αποκτήσουν την μοναδική ειδικότητα που διαθέτουν τα ΚΕΠ: Διεκπεραίωση Υποθέσεων Πολιτών.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με επίσημες δηλώσεις του στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 FM», τοποθετήθηκε εκ νέου ως προς τον σκοπό της χθεσινής του επίσκεψης στο ΚΕΠ Συντάγματος, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται -άμεσα- στην έκδοση της προκήρυξης.

Μέχρι πότε κατατίθενται οι αιτήσεις για κοινωνικό τιμολόγιο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.