Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινούν τα ασύγχρονα και εξ αποστάσεως 9μηνα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn και αφορούν όλους τους εκπαιδευτικούς Π.Ε και Δ.Ε.

Προσλήψεις 2.512 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Ειδική Αγωγή και Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 2.512 προσλήψεις αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Πιο αναλυτικά:

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
α) 135 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ και κλάδων Γενικής Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και

β) 572 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
α) 27 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΕΑΕ για την υλοποίηση του προγράμματος της Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης, και

β) 1.773 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στη Γενική Εκπαίδευση.

Επίσης, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 5 αναπληρωτές κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03 στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.-Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.».

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes, όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Οι πίνακες των ονομάτων:

Γενικής ΔΕ
Γενικής ΠΕ
ΣΜΕΑ ΠΕ
ΣΜΕΑ ΔΕ
ΜΝΑΕ Σιβιτανίδειος
3.000 επιπλέον προσλήψεις την ερχόμενη εβδομάδα
Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθούν 3.000 επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Η ίδια σχολίασε ότι υπήρξαν «υπετριπλάσιες» συνταξιοδοτήσεις σε σχέση με πέρυσι και ανέφερε αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει ακριβή αριθμό ότι καταγράφονται και πολλά κενά λόγω των αναρρωτικών αδειών, κενά τα οποία «είναι χρέος μας να καλύψουμε».

Ποια σεμινάρια μοριοδοτούν εκπαιδευτικούς επειδή πληρούν τη νομοθεσία σε Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση;
Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινούν τα ασύγχρονα και εξ αποστάσεως 9μηνα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn και αφορούν όλους τους εκπαιδευτικούς Π.Ε και Δ.Ε.

Αυτά τα σεμινάρια δίνουν 2 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών και προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στους πίνακες σύμφωνα με τη νομοθεσία

Δείτε τα εδώ και κάντε αίτηση για να προλάβετε την έκπτωση των 25 ευρώ ανά μήνα

Σεμινάριο Μοριοδότησης Προσλήψεων με την επιμόρφωση στο μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής
Το σεμινάριο που έχει στρέψει το ενδιαφέρον από 100.000 εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα, μόνιμων αλλά και αδιόριστων είναι το σεμινάριο πάνω στο μάθημα της σεξουαλικής Αγωγής που μπήκε σε όλα τα σχολεία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πως να πάρετε έξτρα 11 μόρια για του πίνακες μέσα σε 10 ημέρες χωρίς να χρειάζεται να έχετε Μεταπτυχιακό;
Πολύ εύκολα και άμεσα μπορείτε να πάρετε την Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn που είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και μοριοδοτεί για 7 μόρια.

Μπορείτε με Τηλεξέταση από το σπίτι σας να πάρετε έως και το C2 πολύ εύκολα μέσω τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής – Δεν χρειάζεται να δώσετε προφορικά ούτε έκθεση! Δίνετε τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading – Listening !!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.