ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι νέες πανελλαδικές προκηρύξεις που ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Διαβάστε αναλυτικά ποιες ειδικότητες αφορούν οι ανακοινώσεις. Δείτε τις νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το επίσημο αίτημα του ΥΠ.ΕΣ. καταφθάσει στο ΑΣΕΠ έως το τέλος Ιουλίου, η έκδοση της προκήρυξης ΑΣΕΠ τοποθετείεται χρονικά στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Οι παρακάτω ειδικότητες είναι ενδεικτικές. Ο τελικός κατάλογος αναμένεται να περιέχει πολλές περισσότερες.

Κοινωνιολόγοι (ΠΕ)

Επισκέπτες Υγείας (ΤΕ)

Πτυχιούχοι Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΕ)

Πτυχιούχοι Κοινωνικής Διοίκησης (ΠΕ)

Κοινωνικοί λειτουργοί (ΠΕ,ΤΕ)

Ψυχολόγοι (ΠΕ)

Νοσηλευτές (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ)

Ο επικείμενος διαγωνισμός αφορά στην πρόσληψη 3.250 μονίμων υπαλλήλων, οι οποίοι και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Παρότι στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αναφέροντα τα ποσά, εφόσον ισχύσουν οι περσινές τιμές, θα κυμανθούν ως εξής:

(α) σε 54,7 ευρώ ανά επιλέξιμο τόνο αγελαδινού και αιγείου γάλακτος

(β) σε 78 ευρώ ανά επιλέξιμο τόνο πρόβειου γάλακτος.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές: Ενημερώνουμε ότι η αύξηση του προϋπολογισμού κατά 351 χιλ. ευρώ στο γάλα και 1.049.000 στις ζωοτροφές που πετύχαμε με την τροποποίηση του μέτρου το 2018, θα πιστωθούν στις παραγωγές γάλακτος και τις ζωοτροφές του τρέχοντος έτους».

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν κυρίως τη μελισσοκομία στα νησιά του Αιγαίου και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε νέους αγρότες.

Το ποσό του 505.818,71 € πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) από τις 19/06/2019 έως τις 20/06/2019 σε συνολικά 210 δικαιούχους.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.