Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου, Αρχι­επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:00, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου, μετά το πέρας της οποίας θα δεχθεί ευχές και θα προσφερθεί σε όλους εόρτιο κέρασμα.

Την επομένη, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου στα Σπα­τα, προεξάρχοντος επίσης του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νικολάου, ο οποίος θα δεχθεί τις εόρτιες ευχές του πιστού λαού μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, κατά την διανομή του αντιδώρου.

Στις 13:30, ο Σεβασμιώτατος θα γευματίσει με τους εμπερίστατους και αστέγους της Λαυρεωτικής και τις τοπικές αρχές, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Λαυρίου, στους οποίους και θα προσφέρει οικονομικά βοηθήματα και δώρα.

Στις 14:30, λόγω και της εορτής του Προστάτη του Λιμενικού Σώματος, ο Σεβασμιώτατος θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Λαυρίου και τον Οργα­­νισμό Λιμένος Λαυρίου, όπου θα προσφερθεί κέρασμα επί τη εορτή και θα ευχηθεί στο προσωπικό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 17:30 και μετά, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος, μαζί με τους δεκαπέντε κληρικούς της Μητροπόλεως που άγουν τα ονομαστήριά τους, θα δεχθούν ευχές στο Συνοδικό του Μητροπολιτικού Μεγάρου στα Σπάτα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.