Θολό παραμένει το τοπίο σε σχέση με το τι θα γίνει από Δευτέρας με τα σχολεία. Αν και στον αρχικό σχεδιασμό για τις χαλαρώσεις που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη από τον Υπουργό Υγείας, οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα επιστρέψουν τουλάχιστον την 1η Μαρτίου οι μαθητές της πρώτης και δευτέρας Λυκείου, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σχεδιασμών και εν τέλει να καθυστερήσει για ακόμη λίγες μέρες η επιτροφή στις τάξεις με φυσική παρουσία των μαθητών.

Ο προβληματισμός γίνεται ακόμη πιο έντονος από τον εντοπισμό κρουσμάτων στους τελειόφοιτους που ήδη βρίσκονται στις τάξεις τους με ολόκληρα τμήματα να βρίσκονται σε περιορισμό στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από πλευράς καθηγητών εκφράστηκε και επιπρόσθετος προβληματισμός για την Τσικνοπέμπτη που φέτος είναι στις 4 Μαρτίου.

Όπως θεωρούν πρέπει εκ των πραγμάτων, εάν επιστρέψουν οι μαθητές να απαγορευθούν τα καθιερωμένα «πάρτι» που γίνονταν κάθε χρόνο. Πέραν όμως από την απαγόρευση σε επίπεδο οδηγιών θέτουν και θέμα επαρκούς επίβλεψης των μαθητών τη συγκεκριμένη μέρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.