Σε παραίτηση του ιδίου και της «κυβέρνησής» του φέρεται να οδηγεί την αντιπαράθεσή του με τον «υπουργό δημοσιονομικών», Σουνάτ Ατούν, ο «πρωθυπουργός», Φαίζ Σουτζούογλου, ο οποίος σύμφωνα με τα πλείστα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αργά το απόγευμα μαζί με τους εταίρους του, Ερχάν Αρικλί και Φικρί Ατάογλου έδωσαν στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ την επιστολή παραίτησης της «κυβέρνησης».

Η αυτός ή εγώ» φέρεται να είπε ο κ. Σουτζούογλου στον Ερσίν Τατάρ, στον οποίο νωρίτερα είχε δώσει επιστολή, ζητώντας του να παύσει τον Σουνάτ Ατούν, αλλά ο κ. Τατάρ δεν το έπραξε και ζήτησε να «αξιολογήσει το θέμα».

Η αντιπαράθεση – κρίση μεταξύ των Σουτζούογλου και Ατούν κρατεί εδώ και μέρες λόγω των όσων επικρατούν στην «αρχή ηλεκτρισμού». Ο «πρωθυπουργός» ανακοίνωσε μειώσεις στην τιμή του ρεύματος προ ημερών και συμφωνία με αποδοχή των αιτημάτων της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen. Και με τα δύο ο Ατούν διαφώνησε δημοσίως. Φέρεται δε να μην αποδέχθηκε σήμερα τις παραινέσεις να παραιτηθεί για να τελειώσει η κρίση στην «κυβέρνηση».

Τα τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απόφαση πλέον εναπόκειται στον Ερσίν Τατάρ για το μέλλον της «κυβέρνησης».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.