ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Τονίζεται ότι έχει, ήδη, αποσταλεί στο υπουργείο Εργασίας η απόφαση για τις ειδικές θέσεις που συνδέεται με τον διαγωνισμό των 2.450 μονίμων. Το επόμενο στάδιο είναι η αποστολή επίσημου φακέλου από το υπουργείο Υγείας προς το ΑΣΕΠ για την έκδοση της νέας μεγάλης προκήρυξης.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Πιστώθηκαν οι συνδεδεμένες μετά από ένα τριήμερο ταλαιπωρίας

Διαθέσιμα στους λογαριασμούς των παραγωγών είναι τα ποσά των συνδεδεμένων ενισχύσεων μετά από ένα τριήμερο ταλαιπωρίας του αγροτικού κόσμου, εξαιτίας των δυσλειτουργιών που εμφανίζει κάθε τόσο το απαρχαιωμένο μηχανογραφικό σύστημα του Οργανισμού Πληρωμών.

ΟΑΕΔ: Κοινωφελής εργασία 2020 – Καθυστερήσεις

Το πρόγραμμα αναμενόταν αρχικά να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο, ωστόσο πήρε μετάθεση για τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό και η έκδοση της προκήρυξης μετατέθηκε για τον Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που θα υπογράψουν είναι οκτάμηνες.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Ο φάκελος αυτός θα περιέχει:

Απόφαση για τις ειδικές θέσεις

Αίτημα (σε ξεχωριστό έγγραφο)

Προτεινόμενο προσχέδιο (με ειδικότητες, προσόντα)
Όλα αυτά συμβαίνουν, εν αναμονή της ενεργοποίησης της πλατφόρμας για την υποδοχή ηλεκτρονικών αιτήσεων που αφορούν σε θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού, πλην ιατρών.

Ο χώρος της Υγείας (δείχνει να) είναι το νέο προνομοιακό πεδίο προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, μετά από αυτούς της Παιδείας και των ΟΤΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.