ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21: ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού-180 ευρώ για κάθε παιδί που δεν βρίσκει θέση σε παιδικό σταθμό. Πότε θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου.

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: 2000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται

Η νέα κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασία θα καθιερώσουν επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα.

Το όριο του αφορολόγητου ποσού θα αυξηθεί κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Ποια είναι τα υπόλοιπα προνοιακά επιδόματα που καταβάλλονται και το επίδομα ενοικίου 2019.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η επαναφορά του επιδόματος για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες στο επίπεδο πριν από τις μειώσεις του 2018 (νόμος 4512/2018).

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές ΚΕΑ.
Επίδομα παιδιού: Σε καταβολή επιδόματος 2.000 ευρώ για κάθε παιδί αναμένεται να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση. Η αρχή αναμένεται να γίνει από το 2020. Η στήριξη αναμένεται να είναι σημαντική για κάθε οικογένεια που πληρεί τα κριτήρια.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της χώρας. Τεράστια ανάσα: Απίστευτο επίδομα 2.400 ευρώ!
Από εκεί και πέρα, από το νέο έτος αναμένεται να αυξηθεί και το επίδομα παιδιού τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: 180 ευρώ για κάθε παιδί που δεν βρίσκει θέση σε παιδικό σταθμό

Οι θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα νέα παιδιά, είναι να μη μένει κανένα εκτός παιδικού σταθμού. Δηλαδή, να έχει τη δική του θέση στον παιδικό σταθμό της περιοχής του.

Επίσης, από τις αλλαγές θα είναι και η χορήγηση μηνιαίου κουπονιού 180 ευρώ. Αυτό θα το χρησιμοποιούν οι γονείς, των οποίων τα παιδιά δεν βρήκαν θέση σε βρεφονηπιακό σταθμό και καλούνται να το πάνε σε βρεφονηπιακό σταθμό της αρεσκείας τους.

Το ωράριο των παιδικών σταθμών αναμένεται να επεκταθεί. Δηλαδή, θα αυξηθούν οι ώρες που δύναται τα παιδιά να παραμένουν, εκεί. Κι αυτό θα συμβεί παράλληλα με τη δημιουργία καταλληλότερων υποδομών, οι οποίες να μπορούν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους γονείς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.