ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21: Εβδομάδα πληρωμών-Στα ATM οι δικαιούχοι για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, παιδιού (Α21).

Σημειώστε τα επιδόματα που θα αρχίσουν να καταβάλλονται από την τρέχουσα εβδομάδα:

– Στις 25-26 Ιουλίου καταβάλλεται η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (Μάιος – Ιούνιος) του επιδόματος παιδιού. Αφορά όσους -εγκαίρως- υπέβαλαν αίτηση Α21 για το 2019, καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση, έως και τις 16 Ιουλίου.

Όσοι δεν υπέβαλαν εγκαίρως την φορολογική τους δήλωση θα λάβουν σε επόμενη καταβολή και μετά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης αναδρομικά το ποσό που δικαιούνται. Διαβάστε: Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα Α21 – Πότε η πληρωμή (γ’ δόση).

– Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να καταβληθεί η νέα δόση για το επίδομα ενοικίου – στέγασης. Η πίστωση για κάθε δικαιούχο ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

– Στις 26 Ιουλίου θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), ενώ την ίδια ημέρα ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και των υπολοίπων ταμείων θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019.

Αρχίζει εντός της επόμενης εβδομάδας το νέο «μπαράζ» πληρωμών για χιλιάδες δικαιούχους επιδομάτων και συντάξεων.

Πρόκεται να πληρωθούν συντάξεις Αυγούστου, επίδομα παιδιού Α21, επίδομα ενοικίου, προνοιακά (ΟΠΕΚΑ) και ΚΕΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.