ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Δείτε για πότε έχουν προγραμματιστεί οι πληρωμές για επίδομα ενοικίου, ΟΑΕΔ επίδομα ανεργίας, Δώρο Πάσχα, ΚΕΑ (Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης). Πριν το Πάσχα θα καταβληθούν οι συντάξεις, το ΚΕΑ και το επίδομα στέγασης.

Για το επίδομα ενοικίου, η πληρωμή της πρώτης δόσης και των αναδρομικών για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον Μάρτιο 2019 θα γίνει την προηγούμενη της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα

Κατά την πρώτη εφαρμογή του προγράμματος και για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από 01/01/2019 και καταβάλλεται στο σύνολό του ως πρώτη δόση, για τους δικαιούχους που πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος και στων οποίων το όνομα υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από την ημερομηνία αυτή

Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι 31 Μαρτίου 2019, με την πληρωμή του Απριλίου θα λάβουν αναδρομικά τριών μηνών.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ

Η πληρωμή μηνός Απριλίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι 31-03-2019) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) θα γίνει πριν το Πάσχα, από 24 έως 25 Απριλίου 2019.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.

Πότε θα πληρωθεί το Δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.