ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Για μεταβολές στοιχείων Νομικού προσώπου/Ιεράς Μονής ή/και φυσικού προσώπου οικονομικού διαχειριστή, απαιτείται έγκριση από ελεγκτή του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι εν λόγω μεταβολές υποβάλλονται έως 5 Νοεμβρίου 2020.

Μη επιτρεπόμενες μεταβολές που εμπίπτουν στους κανόνες ελέγχου

Για αυτές δεν γίνεται δεκτή η υποβολή αιτημάτων διοικητικής πράξης.

Συγκατάθεση GDPR. Οι μεταβολές στις σχετικές επιλογές εξαιρούνται από την διαδικασία τροποποίησης της ΕΑΕ και καταχωρίζονται στην καρτέλα του αγρότη.

https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/Gdprthd

Οι μεταβολές των αιτήσεων ενίσχυσης στο πλαίσιο διόρθωσης προφανών σφαλμάτων κατηγορίας ΙΙ και η υποβολή αιτημάτων διοικητικής πράξης κατηγορίας ΙΙΙ επιτρέπονται το αργότερο έως την 31/1/2021

Οι μεταβολές των αιτήσεων ενίσχυσης κατηγορίας Ι (ΑΦΜ, Διαγραφή ΕΑΕ) επιτρέπονται το αργότερο έως την 31/05/2021. Οι μεταβολές των αιτήσεων ενίσχυσης κατηγορίας Ι (ΙΒΑΝ) επιτρέπονται το αργότερο έως την 31/07/2021.

Για τη μεταβολή των στοιχείων επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, φύλο, επώνυμο β, Α.Δ.Τ., τύπος ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης, τύπος προσώπου, απαιτείται έγκριση από ελεγκτή του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μεταβολές στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης

Οι μεταβολές που επέρχονται στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης μετά την λήξη εκπρόθεσμης υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης διενεργούνται μέσω της διαδικασίας των Διοικητικών Πράξεων.

Στην εγκύκλιο περιγράφεται η διαδικασία κατά την οποία γίνονται διοικητικές πράξεις για τη διόρθωση προφανών σφαλμάτων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης μετά την καταληκτική ημερομηνία τροποποίησής της.

Οι γεωργοί που επιθυμούν να μεταβάλουν στοιχεία των αιτήσεών τους, στο πλαίσιο διόρθωσης προφανών σφαλμάτων, υποβάλλουν απευθείας στο ΟΠΣΕΑΕ τις αλλαγές συγκεκριμένων πεδίων της οριστικής ΕΑΕ 2020 είτε μέσω του ΚΥΔ στο οποίο υπεβλήθη η ΕΑΕ για λογαριασμό του παραγωγού ή από τον ίδιο τον παραγωγό για τους online χρήστες. Σημειώνεται ότι, για το έτος 2020, δεν επιτρέπεται η αλλαγή ΚΥΔ από τον παραγωγό.

Μεταβολές α) ΙΒΑΝ, υποβάλλονται στην εφαρμογή https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetdikpraxisibanSearch
β) ΑΦΜ, γ) διαγραφή ΕΑΕ υποβάλλονται στην εφαρμογή https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetdikpraxisafmhdSearch.

Μεταβολές που δεν εμπίπτουν σε κανένα κανόνα ελέγχου για αυτές δεν υποβάλλεται αίτημα διοικητικής πράξης, η μεταβολή καταχωρίζεται απευθείας στην ΕΑΕ στην εφαρμογή:

https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetedeaeehdSearch

Ο χρήστης μεταβάλλει την ΕΑΕ σε «πρόχειρη» καταχωρίζει τις τροποποιήσεις και οριστικοποιεί χωρίς κανένα άλλο έλεγχο από τους ελεγκτές του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί να καταχωρήσει όσες μεταβολές κατηγορίας IΙ επιθυμεί.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.