Μια ξεχωριστή ημέρα στα μέσα του Μάϊου στο υπαίθριο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής είχαν τη ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά τα οποία βρέθηκαν εκεί μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.

Το καθιερωμένο Μαγιάτικο Παιδικό Πανηγύρι πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο γεμίζοντας με τις φωνές των παιδιών. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους παίζοντας στα διάφορα παιχνίδια που υπήρχαν εκεί όπως τον ξυλοπόδαρο, ταχυδακτυλουργό. ενώ υπήρχε ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς, εκεί διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους. Ανάμεσα τους, ήταν και τα παιδιά από την Ουκρανία τα οποία φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη στα πλαίσια ψυχοθεραπευτικού προγράμματος το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τους ψυχολόγους του ΚΕΝΘΕΑ. Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μοίραζε δώρα τα οποία έδωσε απλόχερα ο Ερυθρός Σταυρός ενώ την παρουσία της στο χώρο έδωσε και η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, κ. Φωτεινή Παπαδoπούλου. Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στο διάστημα εμπλουτίζοντας περισσότερο τις γνώσεις του.

Αυτό που έμεινε πάντως αποτυπωμένο στην σκέψη των παιδιών ήταν η άρτια οργάνωση που ανέλαβε προσωπικά ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δείχνοντας γι’ άλλη μια φορά ότι η αγάπη πρέπει να δίνεται απλόχερα σε όλες τις μορφές της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.