Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Κατηχητικές Συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως Κιτίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι Ιερείς και Κατηχητές τους ενώ στο χώρο του Πολιτιστικού βρισκόταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ποιμενάρχη της πόλης τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, τοξοβολία, και παραδοσιακά παιχνίδια. Ακόμη υπήρχε χώρος όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν δημιουργικά με χειροτεχνίες, μπαλονοδημιουργίες και ζωγραφιές. Στα παιδιά προσφέρθηκε από την Μητρόπολη πρωινό και παγωτό.

Η τελετή λήξης ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αλληλογνωριμίας και συναναστροφής μεταξύ των παιδιών μετά από μια περίοδο απομόνωσης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.