Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα, θα τιμηθεί η μνήμη της Αγίας Μαρίνα στα Ιωάννινα στην πανηγυρίζουσα Μνημειακή Βασιλική προς τιμήν της Αγίας.

Αναλυτικά η πανήγυρη θα εορταστεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, παραμονή της εορτής, και ώρα 7:30 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και στη συνέχεια στις 8:30 μ.μ. η λαμπρά λιτανεία των Ιερών Λειψάνων και της Τιμίας Εικόνος της Αγίας Μαρίνης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Παρασκευή 17 Ιουλίου, και ώρα 7:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία 10:00 π.μ. το Ιερό Μνημόσυνο των αοιδίμων αδελφών Ζωσιμάδων, κτητόρων της Μνημειακής Βασιλικής της Αγίας Μαρίνης της πόλεως των Ιωαννίνων, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.