ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020 : Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι πολίτες που δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα τέλη.

Η 15η Ιανουαρίου 2020 είναι η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες οχημάτων να καλούνται να τα πληρώσουν άμεσα τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι πολίτες που δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα τέλη.

Η διορία που έχει δοθεί είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν καταφέρουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι τότε, από τις 16 Ιανουαρίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο μέχρι και διπλάσιο των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο όχημά τους.

ΠΛΗΡΩΜΗ -ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020 : Η εκπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή η μη πληρωμή τους επισύρει πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

Μηδενικό θα είναι το πρόστιμο μόνο για αυτούς που τα τέλη κυκλοφορίας τους είναι λιγότερα από 30 ευρώ, ενώ ισόποσο των τελών θα είναι αν το όχημα είναι δίκυκλο/τρίκυκλο Ι.Χ. ή επιβατικό Ι.Χ. Ίσο με το 50% των τελών κυκλοφορίας θα είναι το πρόστιμο για όσους έχουν όχημα που είναι επιβατικό Δ.Χ. ή φορτηγό ή λεωφορείο.

Για την φετινή χρονιά τα κριτήρια παραμένουν τα ίδια, όμως από το 2021 η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί υποχρεωτικά κάτι καινούριο για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά το 2010 (λόγω οδηγίας της Ε.Ε. βάσει της οποίας αλλάζουν δραματικά ο τρόπος υπολογισμού των εκπομπών ρύπων, το οποίο κατ’ επέκταση θα έχει σοβαρή επίπτωση στα τέλη κυκλοφορίας) οπότε ίσως δούμε γενικευμένες αλλαγές.

ΟΠΕΚΑ επίδομα τέκνων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.