ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020: Εκτός από τη μείωση της ύλης, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους και η μείωση της διάρκειας της διδακτικής ώρας σε 35 λεπτά όταν ανοίξουν τα σχολεία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΥΛΗ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2020: Σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθούν οι εξετάσεις και αυτό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου.

Η ύλη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα διαμορφωθεί μετά από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, καθώς το υπουργείο Παιδείας γνωρίζει το εύρος της ύλης που έχει διδαχθεί σε κάθε σχολείο ανά μάθημα.

Η ίδια η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σενάριο προσαρμογής της ύλης των φετινών πανελλαδικών. Είχε διευκρινίσει μάλιστα πως όλα εξαρτώνται από το αν θα γίνουν μαθήματα τον Μάιο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΥΛΗ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2020: Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα υπάρξει παράταση στη διεξαγωγή των εξετάσεων, αλλά και προσαρμογή της ύλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, μία από τις λύσεις που εξετάζονται πολύ σοβαρά είναι οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών να διαγωνιστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου, οπότε κι έκλεισαν τα σχολεία.

Όλα τα σενάρια για τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων φέτος που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω κορωνοϊού εξετάζει το υπουργείο Παιδείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.