Το εσπέρας της Δευτέρας, 28ης Ιουνίου/ 11ης Ιουλίου 2016, έλαβε χώραν η τελετή της απονομής των τίτλων – απολυτηρίων Γ´ Λυκείου εις τους αποφοίτους των σχολείων του Πατριαρχείου εις Ιορδανίαν.

Η τελετή αύτη έλαβε χώραν εις τον προαύλειον χώρον τελετών του σχολείου του Πατριαρχείου, εις την μεγάλην πόλιν του Φχες, προαστείου της πρωτευούσης Αμμάν της Ιορδανίας.
Την τελετήν ετίμησε διά της παρουσίας Αυτού η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπό του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Προέδρου της Επιτροπής των Σχολών του Πατριαρχείου εις Ισραήλ και Ιορδανίαν και ηγουμένου του Φχες Αρχιμανδρίτου π. Ιερωνύμου, του Εκπροσώπου των Μ.Μ.Ε. του Πατριαρχείου εις την Αραβικήν Πρεσβυτέρου π. Ήσσα Μούσλεχ, των ιερέων Πρεσβυτέρων της πόλεως Φχες και εκπροσώπων της Ιορδανικής Κυβερνήσεως εκ του Υπουργείου Παιδείας και των γονέων και άλλων συγγενών των αποφοίτων.

Η τελετή διωργανώθη διά την απονομήν των τίτλων εις τους αποφοίτους των σχολείων του Πατριαρχείου εις Ιορδανίαν, ήτοι του σχολείου ο «Πατριάρχης Διόδωρος» εις Αμμάν, του σχολείου της Μαδηβάς, του σχολείου του Φχες και του σχολείου της Ζάρκας, όντας το σύνολον εκατόν τριάκοντα πέντε.

Η καλώς διωργανωμένη τελετή αύτη ήρχισε διά του Εθνικού Ύμνου της Ιορδανίας, του «ως ευ παρέστητε» του Μακαριωτάτου και προσφωνήσεων του π. Τζίριες Σμεράτ, της νέας Διευθυντρίας των σχολείων του Πατριαρχείου εν Ιορδανία κ. Αμίρας Σανάα , προσφωνήσεων των αντιπροσώπων των αποφοίτων των σχολείων εις την Αραβικήν Αγγλικήν, και Γαλλικήν.
Ηκολούθησαν Ιορδανικοί παραδοσιακοί χοροί και ασματα και περί το τέλος επεσφράγισε την εκδήλωσιν η προσφώνησις του Μακαριωτάτου διά στόματος του π. Ήσσα Μούσλεχ, έχουσα ως έπεται αραβιστί, (αναρτηθήσεται προσεχώς).
Ως ένδειξιν ευγνωμοσύνης αυτών προς τα σχολεία, εκπρόσωποι των καθηγητών απένειμαν τιμητικήν πλακέτταν των σχολείων εις τον Μακαριώτατον.
Μετά ταύτα, εν τέλει, ο Μακαριώτατος απένειμε τους τίτλους αυτών ενί εκάστω των αποφοίτων, συγχαίρων επί τη παρούση επιτυχία και ευχόμενος και άλλας ακαδημαικάς και επαγγελματικάς.

 

iord1.jpg

 

iord2.jpg

 

iord3.jpg

 

iord4.jpg

iord5.jpg

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.