ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Διαβάστε αναλυτικά τα μόρια για τις Πανελλήνιες βάσεις 2019, τις νέες προσλήψεις αναπληρωτών που ανακοίνωσε η ΟΠΣΥΔ και δείτε πότε έρχονται τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να αποσταλούν τα ειδοποιητήρια-εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Δημοσιεύθηκαν χθες 27 Αυγούστου 2019 οι βάσεις εισαγωγής για τις φετινές Πανελλήνιες 2019 και χιλιλαδες μαθητές έμαθαν που θα φοιτήσουν.

Βάσεις 2019: Με μεγάλη περηφάνια που βλέπουν τους κόπους τους να επιβραβεύονται, είδαν σήμερα τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια οι μαθητές που έγραψαν καλύτερα από όλους, οι «πρώτοι των πρώτων».

Αν και γνώριζαν πού θα περάσουν, η αγωνία δεν έπαυε να υπήρχε. Η επιβεβαίωση της επιτυχίας τους ήρθε σήμερα και για κάποιους η χαρά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού κατόρθωσαν όχι μόνο να περάσουν στην σχολή που προτιμούσαν, και στις πρώτες θέσεις της κατάταξης!

Πανελλήνιες βάσεις 2019: Με 19.317 μόρια ο Δημοσθένης Καμποσιώρας κατάφερε να εισαχθεί πρώτος στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Δημοσθένης εξήγησε ότι «δεν ήταν μια διαδικασία που διήρκησε έναν χρόνο αλλά έχει ξεκινήσει από το γυμνάσιο καθώς από τότε είχαν τεθεί οι πρώτες βάσεις.

Δείτε τώρα αναλυτικά τις προσλήψεις αναπληρωτών από την ΟΠΣΥΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.