Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Δύσκολη είναι η αρχή της εβδομάδας στην κίνηση στους δρόμους με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν τις σημαντικότερες δυσκολίες στον Κηφισό.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δυσκολίες στην κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο αλλά και στην παραλιακή προς Πειραιά, στο ύψος του Αλίμου και κατά τμήματα στην κάθοδο της Μεσογείων και Κηφισίας.

Καθυστερήσεις που φτάνουν έως και τα 30 λεπτά σε τμήματα της Αττικής Οδού.

Γνωστοποιήθηκαν οι πίνακες δεκτών υποψηφίων του διαγωνισμού επιλογής στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025 για τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής, το αναλυτικό ημερολογιακό πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) και σχετικές οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΚΕ θα διεξαχθούν από σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 έως Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

ADVERTISEMENT
Στο πλαίσιο αποφυγής μετάδοσης COVID-19 και λοιπών αναπνευστικών λοιμώξεων, οι υποψήφιοι-ες προσερχόμενοι στην διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) την 1η ημέρα των ψυχομετρικών δοκιμασιών, οφείλουν να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορονοϊού (Rapid test), στο οποίο να έχουν υποβληθεί εντός 48 ωρών, πριν την πρώτη ημέρα της έναρξης των εξετάσεων και το οποίο θα φέρουν καθημερινά μαζί τους, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Υποψήφιος-α που κατά την προσέλευσή του στις ΠΚΕ νοσεί ή έχει νοσήσει εντός των 30 προηγούμενων ημερών από COVID-19 και η νόσηση πιστοποιείται με θετικό διαγνωστικό έλεγχο RAPID test, δύναται να συμμετάσχει στις εξετάσεις κατόπιν:

α. Προσκόμισης αρνητικού RAPID test και βεβαίωσης υγείας από καρδιολόγο,

β. Της έγκαιρης ενημέρωσης του εξεταστικού κέντρου της ΔΑΕ από τον υποψήφιο-α, με την αρνητικοποίηση του RAPID test και τις ως άνω προϋποθέσεις, για τον εκ νέου προγραμματισμό του.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσέρχονται για τις ΠΚΕ, απαρέγκλιτα κατά τις ημερομηνίες και ώρες που αντιστοιχούν στην ομάδα που ανήκουν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.