ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Για την θαυματουργή εικόνα ΄΄Παναγία του βράχου Αγιο-Ισιδωρίτισσα΄΄ ομίλησε σήμερα ο π Δημήτριος μετά το Πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας των Αγίων Τεσσαράκοντα εις τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Για πρώτη φορά εικόνα της Παναγίας μέσα σε ένα βράχο, που κανείς δεν ξέρει πότε εμφανίσθηκε στο Ναό, έχει τόσα τάματα, κεριά, αλλά και τα λουλούδια της ψυχής μας.

Κάτω από το εικόνισμα υπάρχει το Αγίασμα από το οποίο πίνουμε όλοι μας. Κατά την ημέρα της Α στάσεως των Χαιρετισμών η φωνή μου είχε κλεισει και φοβήθηκα πως δεν θα καταφέρω να ψάλλω τους ύμνους, ήπια λίγο νερό από το αγίασμα και η φωνή μου επανήλθε.

Πίστευα πάντοτε ότι η Παναγία του βράχου Αγιο-Ισιδωρίτισσα θα είναι πολύ θαυματουργός εικόνα αλλά δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια μεγάλη χάρη.

Ένας Άγιος Γέροντας μου έλεγε πως όταν προσκυνά κάποιος την Παναγία αυτή θα ακούει το παράπονο των ανθρώπων και θα θεραπεύει τις ψυχές τους.

Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να την αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο.

Είναι πάρα πολλά τα τάματα.

Όταν ήρθε δόκιμη Μοναχή η οποία είχε δαιμόνιο, και έπεσε κάτω, η Παναγία του βράχου Αγιο-Ισιδωρίτισσα της έβγαλε το κακό και μου είπε πως κάποια στιγμή θα κάνει πολλά θαύματα.

Η εικόνα αυτή θα τους θεραπέυει και θα τους βγάζει τα κακά όπως σε εμένα.

Η εικόνα αγιογραφήθηκε στην Παναγία την Μαλεβή .

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ζηνωνας Κυριακου

Την ευχη σας πάτερ Δημιτρι. Θέλω σαι παρακαλώ για να αγοράσω οικονες από το βηβλιοπολειο σας. Ηπαρχει κάπου που μπωρο να δω και να παραγηλω.
Σας βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και σας αγαπάω παρά πολλή όλους.
Την ευχη σας να εχω