ΠΑΝΑΓΙΑ: Χιλιάδες πιστοί έχουν ήδη προσέλθει στο νησί της Τήνου για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού.

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου δημοσίευσε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικοθρησκευτικής Πανηγύρεως 15ης Αυγούστου 2018.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ώρα 6:30μ.μ. Τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού & Ιεράς Παρακλήσεως στην Παναγία στον αύλειο χώρο του Ιερού Ιδρύματος κατ’ εκκλησιαστικό τοπικό έθος.

ΤΡΙΤΗ 14η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ώρα 7:00 μ.μ. Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, καταθέσεις στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ “ΕΛΛΗ” από τον Αρχηγό ΓΕΝ, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμαρχο Τήνου και τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ώρα 8:00 μ.μ… Τέλεση Αρχιερατικού Εσπερινού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ Δωροθέου Β΄.

Ώρα 11:00 μ.μ. Τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ώρα 2:30 π.μ. Τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας.

Ώρα 7:00 π.μ. Γενική χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία. Παιάνιση Εωθινού από τις Φιλαρμονικές του Π.Ν. και του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. εις τας οδούς της πόλης.

Ώρα 7:00 π.μ. Τέλεση Όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως.

Ώρα 8:30 π.μ. Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ Δωροθέου Β΄.

Ώρα 9:30 π.μ. Ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του Κ/Δ “ΕΛΛΗ” από τον Εκπρόσωπο της Κυβερνήσεως και τη Στρατιωτική ηγεσία. Τιμητικοί κανονιοβολισμοί από το “ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ”.

Ώρα 10:30 π.μ. Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης με πλήρη εκκλησιαστική τάξη, δέηση από της εξέδρας της πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του Πανηγυρικού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου – Τήνου κ. Δωρόθεο Β΄.

Ώρα 12:00 μ.μ. Δοχή στην αίθουσα υποδοχής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου από τη Διοικούσα Επιτροπή.

Ώρα 8:30 μ.μ. Παιάνιση εμβατηρίων από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.