Παραμονή Θεοφανίων - 5 Ιανουαρίου 2021 - Ώρα 18.45 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Εσπερινός και αγιασμός για την εορτή των Φώτων. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Απο την ημερα που γεννήθηκα ημουν άρρωστος και αρον αρον με πηραν ανημερα Θεοφανεια και με βαζουν σε μια πηλινη κολυμπηθρα στο Αργυρομουρι , στον Αποκορωνα Χανιων, και με βαπτισε ο αγιος Ιερέας ο π Γεωργιος και ειπε πως η βαπτιση μπορει να σωσει το παιδι.

Οταν με βαλανε στην κολυμπήθρα σχηματιστηκε ένας σταυρός και τοτε ο ιερεας είπε πως είτε θα γινει παπας, είτε καλος χριστιανός.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνεχεια στο αρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.