ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ολοκληρώθηκε σήμερα η χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα, έτους 2018, συνολικής αξίας 14,2 εκ. €. Επισημαίνεται ότι παραγωγοί, οι οποίοι έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης online για τα έτη 2014-2017 ΔΕΝ απαιτείται να παραλάβουν εκ νέου κωδικό.

Περατώθηκε σήμερα η διαδικασία χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από το εθνικό απόθεμα για το έτος 2018.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές: Την Πέμπτη η εξόφληση σε ακατάσχετο

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης. Η εξέλιξη αυτή είναι όπως φαίνεται αποτέλεσμα της πίεσης που έχει ασκηθεί από πολλές πλευρές να ψηφιστεί πρώτα το ακατάσχετο έτσι ώστε να μην «εξανεμιστούν» για ακόμα μια φορά οι επιδοτήσεις των αγροτών για χρέη και οφειλές.

Τα παραπάνω – περί της ημερομηνίας πληρωμής της ξόφλησης του τσεκ – επιβεβαίωσε με δήλωσή του και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης, δηλώνοντας: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα κάνουμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε ότι είναι εφικτό».

Το ενδεχόμενο το αγροτικό ακατάσχετο να μην είναι στα 15.000 ευρώ αλλά στα 12.000 ή ακόμα και τα 8.000 ευρώ σίγουρα αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών του αγροτικού κόσμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Δέσποινα Νεραντζιδου 5 χρόνια πριν

    Θέλω να δω αν έχουν μπει τα χρήματα

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.