ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2018: Έκτακτο ανακοινωθέν για τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ 2018 προέκυψε μετά την είδηση βόμβα ότι η εξόφληση της έκτακτης ενίσχυσης μεταφέρεται τελικά για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, εξέλιξη αποτέλεσμα της πίεσης που έχει ασκηθεί από πολλές πλευρές να ψηφιστεί πρώτα το ακατάσχετο έτσι ώστε να μην κάνουν φτερά για ακόμα μια φορά οι επιδοτήσεις των αγροτών για χρέη και οφειλές.

Για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου μεταφέρονται τελικά οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ 2018 για την έκτακτη ενίσχυση σύμφωνα με απόφαση της τελευταίας στιγμής από πλευράς ηγεσίας.

Την είδηση για την επίσπευση στις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ 2018 επιβεβαίωσε με δήλωση του και ο αρμόδιος Υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, αναφέροντας πως μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα κάνουμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε ότι είναι εφικτό.

Η μάχη τώρα που διεξάγεται από πλευράς αρμοδίων ως προς την γρήγορη ψήφιση του ακατάσχετου πριν τις πληρωμές των επιδοτήσεων σχετίζεται και με την προεκλογική αγωνία της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών, ειδικά αυτή την εποχή που ξεκινούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις παρόλο που το ενδεχόμενο το αγροτικό ακατάσχετο να μην είναι στα 15.000 ευρώ αλλά στα 12.000 ή ακόμα και τα 8.000 ευρώ σίγουρα αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών του αγροτικού κόσμου, γεγονός που αναμφίβολα θα πυροδοτήσει νέες αντιδράσεις με στόχο την αύξηση του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.